Vind Benelux Tyres op Instagram

Slotbout verwijderen

Slot bout - slot moer - anti diefstal bout - anti diefstal moer - veiligheids dop - veiligheids moer - veiligheids bout - wiel slot.

Het maakt niet uit hoe ze heten maar wij krijgen ze los!

Hoe vervelend is het dat 1 of meerdere slot bouten niet meer werkt en daardoor 1 of meerdere wielen niet meer los te krijgen zijn!
Het kan ook gebeuren dat u de sleutel niet meer heeft. In veel gevallen is het dan helaas niet meer mogelijk om aan een nieuwe sleutel te kunnen komen voor de slot bout(en).

Het komt ook het met regelmaat voor dat de slot bout(en) door het niet vakkundig los en vast draaien beschadigen, met als gevolg dat de slot bout of zelfs meerdere slotbouten niet meer los te krijgen zijn.

Wanneer dit het geval is kunt bij u Benelux Tyres terecht om deze slot bout(en) eraf te laten halen. Met ons speciaal gereedschap en ervaring kunnen wij de slotbout(en) verwijderen, zonder uw velg(en) te beschadigen en tegen een realistische investering vanaf € 25,- per slot bout.

Wilt u hier meer over weten? Neem dan contact met ons op tel 06 12 41 02 47, we staan u graag te woord met raad en daad.