Vind Benelux Tyres op Instagram

Copyright

Copyright 2017

De website/webshop van Benelux Tyres geniet auteursrechtelijke bescherming. Deze website/webshop is bestemd voor eigen of intern gebruik van onze cliënten, waarbij het niet is toegestaan de website/webshop te verveelvoudigen anders dan door het downloaden en bekijken daarvan op een enkele computer, en/of het printen van een enkele hardcopy. Zonder schriftelijke voorafgaande toestemming van Benelux Tyres is het niet toegestaan deze website/webshop op andere wijze te verveelvoudigen, door te zenden of beschikbaar te stellen op een netwerk. Het is niet toegestaan deze website/webshop te framen.

Merken
Alle woord- en beeldmerken op deze website/webshop zijn eigendom van Benelux Tyres tenzij anders aangegeven. Zonder schriftelijke toestemming van Benelux Tyres is het niet toegestaan gebruik te maken van deze merken.

Informatie op de website
Deze site is bestemd voor het verstrekken van informatie aan onze cliënten. Op deze website/webshop kunnen interactieve pagina’s aangeboden worden zoals reviews en Q & A’s. Benelux Tyres is niet verantwoordelijk voor meningen en boodschappen die door bezoekers/gebruikers op de website/webshop of in de sociale media geplaatst zijn, en deze meningen en boodschappen geven niet de mening of het beleid van Benelux Tyres weer. Voor vragen of opmerkingen kunt u een e-mail sturen naar [email protected] of bel 06 12 41 02 47.